Få optimale rammer for præsentation af dit firma og dine produkter, under temaet “Mit Liebe aus Dänemark”, en central placering i hal 8.2, store og synlige bannere over standområderne, samt et fælles udtryk i øjenhøjde.

Der tilbydes en stand klar til brug. Foruden inventar inkluderer standlejen gulvleje, opbygning, nedtagning, firmalogo, gulvtæppe, lys, rengøring, el samt benyttelse af fællesareal og lagerrum.  De enkelte udstillere er velkomne til at medbringe egne display-materialer, men vi henstiller til at design og størrelse er i harmoni med standens generelle udtryk og placeret under hensyntagen til naboudstillere. Såfremt udstillere ønsker support i forbindelse med design, opsætning og produktion af bannere, skilte samt displays, står vi meget gerne til rådighed.

For virksomheder, der ikke tidligere har deltaget på eksportfremstød og fællesstande, kan deltagelse virke både ukendt og kompliceret. Hos NewNordica har vi mange års erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af eksportfremstød og fællesstande, og vi rådgiver og guider gerne alle førstegangsudstillere gennem hele processen – såvel i forhold til den praktiske, som den kommercielle del.

Baseret på modtagne tilmeldingsformularer vil den enkelte virksomhed modtage en ordrebekræftelse, der detaljeret beskriver de bestilte ydelser, samt en endelig økonomiopgørelse dækkende over alle ydelser og betingelser for deltagelse.

Standtype 1

Standtype 1 inkluderer et standareal på ca. 3,5 m2, indeholdende:

1 stk. disk 100 B x 110 H x 60 D cm
3 stk. hylder 120 B x 30 D cm
2 stk. underhylder 100 x 60 cm
1 stk. skilt i frise med firmalogo 100 x 30 cm
1 stk. affaldsspand med plastposer
1 stk. 230 V- el tilslutning – inkl. 2 kW
Adgang til fællesareal med bord/stole.
Adgang til fælleslager.

 

Pris inklusivt tæppe, belysning, daglig rengøring, opbygning, og nedtagning

Hvis behov for yderligere standmaterialer, bannere, skilte, møbler, AV-udstyr, lagereoler, internet, ekstra el-tilslutninger, etc. - ring for tilbud.

Kontakt os
for tilbud.

Samlet pris: 30.000 kr. + moms.
Tidlig tilmeldingsrabat 10% inden 30. september

Standtype 2

Standtype 2 inkluderer et standareal på ca. 7 m2, og indeholder som standardindeholdende:

1 stk. disk 200 B x 110 H x 60 D cm
3 stk. hylder 220 B x 30 D cm
2 stk. underhylder 200 x 60 cm
1 stk. skilt i frise med firmalogo 200 x 30 cm
1 stk. affaldsspand med plastposer
1 stk. 230 V- el tilslutning – inkl. 2 kW
Adgang til fællesareal med bord/stole.
Adgang til fælleslager.

Pris inklusiv tæppe, belysning, daglig rengøring, opbygning og nedtagning

Hvis behov for yderligere standmaterialer, bannere, skilte, møbler, AV-udstyr, lagereoler, internet, ekstra eltilslutninger, etc. Ring for tilbud.

Kontakt os for tilbud.

Samlet pris: 45.000 kr. + moms.
Tidlig tilmeldingsrabat 10% inden 30. september